Wanneer u aan de slag gaat met artikelmarketing, dan kunt u op verschillende manieren extra inkomen genereren. Eén van die manieren is het creëren van een passief inkomen met Google Adsense. Met Google Adsense worden advertenties weergegeven van derden. Wanneer er op een advertentie wordt geklikt, levert dit u geld op.

 

Er zijn verschillende platform waar u gratis artikelen kunt plaatsen om te linken naar uw eigen website. In veel gevallen is het op deze platform ook mogelijk om uw Google Adsense te koppelen. Dit betekent dat u op twee manieren een voordeel uit de artikelen haalt: de artikelen bevatten een link naar uw website en u genereert zijdelings inkomen met Google Adsense.

 

Hoewel voor de meeste mensen het Google Adsense inkomen niet meer dan een beetje zakgeld is, is het mogelijk om dit flink op te werken wanneer u de juiste dingen doet. Dit wordt uitgelegd in de e-cursus Passief Inkomen met Google Adsense. Het uitgangspunt van deze e-cursus is dat ook uw Adsense onderneming serieus moet worden genomen en u leert hoe u uw Google Adsense inkomen maximaliseert.

 

Wanneer u dus toch artikelen aan het schrijven bent voor linkbuilding doeleinden, dan is het verstandig om ook Google Adsense in te zetten. Ook de artikelen die voor linkbuilding doeleinden zijn geschreven trekken immers bezoekers. Het is zonde om de kans daar ook geld aan te verdienen te laten liggen.