Linkbuilding is zoals wel vaker gezegd de manier om een website te laten opvallen en daarbij een positieverbetering in de zoekmachine te krijgen. Linkbuilding is in populaire termen de manier om de eerste pagina in Google te bereiken. Maar hoe werkt dat? Hoe moet dit? En vooral welke hulpmiddelen bestaan hiervoor.

 

Wanneer een website eigenaar begint met linkbuilding is het verstandig een concurrentie analyse te doen om te zien hoeveel gedaan moet worden om de concurrentie te verslaan. Daarnaast is het van belang een onderzoek te doen naar het aantal zichtbare links dat naar de eigen website linken. Bestaat het huidig linkprofiel namelijk uit weinig tot geen links, dan kan het raar zijn wanneer er ineens (door het gebruik van software) honderden links per dag worden gevonden. Het linkpatroon moet logisch zijn.

 

Senuke software legt de nadruk van linkbuilding op kwalitatieve artikelmarketing. De software stuurt met name het onderliggend proces waarbij login gegevens moeten worden bedacht, waar accounts moeten worden aangemaakt en waar contact gepubliceerd moet worden.

 

Artikelmarketing wordt gezien als de meest aantrekkelijke manier om een website (en onderneming) online te promoten en beter vindbaar te maken. Senuke software combineert artikelmarketing met linkbuilding en zorgt er hiermee voor dat de zoekmachine, maar vooral ook uw ideale klant niet om u heen kan. Speciaal om website eigenaren kennis te laten maken met deze software is een gratis kennismakingspakket van 14 dagen software gebruik samengesteld.