Er zijn verschillende websites die u gratis de mogelijkheid geven om artikelen te publiceren die een link naar uw website bevatten. Deze links vergroten de vindbaarheid van uw website. Het is dus een goede zaak om op zoveel mogelijk artikelplatformen één of meerdere artikelen met een link naar uw website te hebben.

 

Iets dat perfect bij artikel marketing en linkbuilding aansluit, is het platform Google Adsense. Met Google Adsense bent u aangesloten bij het display netwerk van Google Adsense. Dit maakt het mogelijk om advertenties van derden weer te geven bij uw artikelen. U ontvangt geld in uw Google Adsense account wanneer een bezoeker op één van deze advertenties klikt. Omdat de advertenties altijd aansluiten op het onderwerp van uw artikel en het zoekgedrag van de bezoeker, is de kans op kliks hoog.

 

Door ook gebruik van Google Adsense te maken bij uw artikel marketing activiteiten, zorgt u ervoor dat u van verschillende kanten extra inkomsten ontvangt. Het is zelfs mogelijk om van Google Adsense uw hoofdinkomen te maken wanneer u het goed doet. Wilt u leren wat u hiervoor moet doen, dan is het verstandig om de e-cursus Passief Inkomen met Google Adsense aan te schaffen. De kosten van de e-cursus heeft u binnen enkele dagen al terugverdiend wanneer u met de methodiek aan de slag gaat.

 

Het komt maar al te vaak voor dat men begint met schrijven voor Google Adsense en men na een paar weken moet constateren dat er amper Google Adsense inkomsten zijn geweest in de tussentijd. Voor veel mensen een reden om te handdoek in de ring te gooien. Vaak is er in dit geval gewoon sprake van beginnersfouten. Denk aan onderwerpen waar niet op wordt gezocht of onderwerpen die niet geschikt zijn voor Google Adsense. Wanneer men zich niet aan de voorwaarden houdt, wat ook zeer regelmatig voorkomt, kan dit er zelfs toe leiden dat u wordt uitgesloten van het Google Adsense platform.

 

Natuurlijk kunt u zelf onderzoek doen naar hoe u uw Google Adsense inkomsten maximaliseert. Zelf het wiel uitvinden kost echter veel tijd en het is de vraag of u die heeft. In de tijd dat u onderzoek doet kunt u namelijk ook alles direct goed doen zodat u een vliegende start maakt. Er gaat dan geen kostbare tijd verloren. Het motiveert u om uw passief inkomen met Google Adsense nog verder uit te bouwen.

 

De e-cursus Passief Inkomen met Google Adsense behandelt alle aspecten van het werken met Google Adsense. Het behoedt u voor alle beginnersfouten. U leert direct al de juiste tools inzetten voor bijvoorbeeld zoekanalyse en linkbuilding. Eigenlijk kunt u niet om de e-cursus heen wanneer u serieus aan de slag wilt gaan.

 

U zou uzelf tekort doen wanneer u de kans om via Google Adsense een leuk inkomen te genereren laat liggen. Het zorgt immers voor extra financiële onafhankelijkheid. Vooral omdat u de e-cursus al in een dagdeel kunt doorlopen en in principe vandaag nog kunt starten met het genereren van een passief inkomen met Google Adsense. Doe uzelf dus een plezier en schaf hier direct de cursus aan.