Wilt u graag producten online verkopen, dan is het handig daarbij gebruik te maken van een webwinkel script. Het PHP webshop script van Vrolijk Internet Services biedt de mogelijkheid om op een zeer simpele wijze uw eigen webwinkel in elkaar te zetten.

 

Het PHP script is zo in elkaar gezet dat er niet veel kennis van websites maken nodig is. En zo kunt u ook als digibeet een eigen webshop in elkaar zetten. Het script is voorzien van een eenvoudig te gebruiken beheeromgeving, waarbinnen u de webwinkel volledig kunt inrichten naar uw eigen wens.

 

Binnen de webwinkel kunnen de klanten producten in hun winkelmandje plaatsen. Vervolgens kunnen zij de voor de bestelling relevante gegevens invullen, zoals het bezorgadres. De klant krijgt daarna de mogelijkheid om online te betalen. Pas na een succesvolle betaling wordt de bestelling definitief, zodat u altijd de zekerheid heeft dat er voor een bestelling is betaald voordat u de producten opstuurt. Van de bestelling ontvangt de klant per e-mail een factuur.

 

Het ontvangen van online betalingen kan via de beheeromgeving worden ingesteld. Er zijn verschillende betaalproviders waarmee vanuit het script een koppeling kan worden gelegd. Zo kunt u gebruik maken van de betaalprovider Mollie voor het ontvangen van online betalingen.

 

Zodra er producten via uw webwinkel worden besteld, zult u een e-mail ontvangen met de relevante gegevens. Aan de hand van deze gegevens kunnen de producten eenvoudig naar de klant worden verstuurd.

 

Het script kan gemakkelijk op een webhosting pakket worden geplaatst. Op de website van Vrolijk Internet Services vindt u de handleiding van het script waarin de exacte stappen van de installatie staan beschreven. Heeft u nog geen webhosting pakket, dan kunt u direct samen met het script webhosting aanschaffen. Het script zal dan direct op uw webhosting pakket worden geplaatst, zodat u het zelf niet meer hoeft te installeren.